Club

Socializare și activități pentru cei mici

Din experiența programului Academy știm cât de importantă este socializarea timpurie pentru o acomodare cât mai lină la creșă sau grădiniță. Dar am învățat și că nu trebuie să ne oprim aici, și le putem alimenta curiozitatea și prin alte activități, pentru o mai bună dezvoltare atât emoțională, cât și a abilităților și descoperirea de noi pasiuni. Și poate cea mai importantă idee pe care o propunem și pe care o dezvoltăm cu pasiune este că toți membrii familiei „cresc” alături de micuții lor și bunăstarea lor este la fel de importantă pentru armonia familiei și o copilărie fericită.

Cursuri și ateliere pentru pitici, dar și pentru familiile lor

Am creat un spațiu prietenos pentru copii unde au ocazia de a socializa cu alții de aceeași vârstă și a fi stimulați fizic și cognitiv prin activități și ateliere variate, educative și amuzante. Pot beneficia atât cei mai mici, cât și cei deja integrați în colectivitate.

La fel cum programul Academy nu se limitează la copiii și Octofun se dorește a fi un partener al familiilor în privilegiata activitate de creștere a copiilor, tot așa și clubul nostru organizează cursuri și ateliere pentru toți membrii, atât pentru bunăstarea lor individuală, cât și pentru armonizarea relațiilor din familie.

Ești o persoană sau o organizație dornică să dezvolte un nou program de activități sau cursuri? Contactează-ne și află în ce fel te putem ajuta să îți pui în practică ideile și să îți valorifici talentele. Vizitează și pagina Event pentru a-ți face o idee despre facilități.

avatar-club

Programe actuale

FasTracKids

FasTracKids desfășoară în acest moment programele FasTrack Explorers și FasTrack Fundamentals. Împreună dorim să diversificăm grila de programe implementate la Octofun (str. Brâncuși 109). Așadar, vă puteți manifesta interesul pentru orice program din listă telefonic (Andreea: 0744 788 060) sau prin email (clujnapoca1@ftk.ro).

Vrei să afli când mai adăugăm programe?

Lasă-ne adresa de email pentru newsletter și te vom anunța.

[mc4wp_form id=”222″]

Noutăți