Clubhouse

Before School, After School, Petreceri, Evenimente, Ateliere, Cursuri, în Timiș

Before/After School: Educație complementară - Dezvoltare personală

Octofun Clubhouse se va deschide în curând, pe str. N.Firu 63, lângă Școala Generală din Chișoda (Giroc), Timiș.

Această nouă locație este special amenajată pentru a răspunde nevoilor copiilor între 6 și 15 ani. Avem o curte generoasă, unde vă aștepăm cu multe activități, la locul de joacă sau în zona de livadă.

Programele noastre before/after school pentru școală primară și gimnazială îmbină tehnologia de ultimă generație cu dezvoltarea socio-emoțională și motrică în activități special dezvoltate de echipa noastră, menite să-i ajute pe copii să își descopere și să-și valorifice potențialul.

Mai multe detalii în curând. Conectează-te pentru noutăți, contactează-ne pentru a-ți exprima interesul.

Petreceri, Evenimente, Cursuri și Ateliere

Găzduim și organizăm petreceri pentru copii, unde, pe lângă distracțiile obișnuite de tip loc de joacă, castel gonflabil, jocuri și jucării, vom putea exemplifica și câteva dintre activitățile noastre deosebite.

Totodată, vom organiza periodic ateliere și cursuri ce adresează întreaga familie, de la cei mai mici până la străbunici.

Spațiul și echipamentele ne permit să organizăm o multitudine de cursuri și evenimente.

Profesezi în educație și ai dori să te dezvolți personal și profesional sau să ai ocazia să implementezi ateliere folosind tehnologie interactivă sau realitate virtuală? Suntem deschiși și la astfel de colaborări.

Oferta noastră va fi gata în curând, te invităm să intrăm în legătură și să rămânem conectați pentru a afla mai multe.

Noutăți