Gimnaziu

Creșă, Grădiniță, Școală Primară, Gimnaziu. Spațiu nou amenajat. Raport copiii:adulți în unitate 5:1. Calendar și orar extins (140-210%). Înscrieri deschise.

Dă mai departe

Școală Gimnazială

O evoluție a școlii, dezvoltare personală pentru copii de la 11 ani

Octofun este mai mult decât o școală. Programul avansat de dezvoltare personală a copiilor de la 11 ani, este un program autorizat, compatibil cu programa națională și nu numai, ce se extinde cu mult dincolo de cerințele sistemului național de învățământ.
Mai multe despre Octofun, creator de educație

Octofun este o instituție de învățământ privată autorizată de Ministerul Educației și Cercetării pentru nivelurile preșcolar, primar și gimnazial (OMEC 5714), sub titulatura Școala „Octofun”.

Oferta educațională

 

Unitatea din strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 63 a fost amenajată într-un spațiu de aproximativ 1400 mp interior și 800 mp exterior cu 2 săli multifuncționale și sală de sport, o terasă acoperită pentru activități, un loc de joacă și teren de sport.

Programul școlii este unic, 08:00-16:00, dar, în funcție de cereri, se poate prelungi cu activități opționale până la orele 18:00. Clasele sunt dotate cu tehnologii moderne pentru o experiență interactivă, iar utilizarea tehnologiei este exclusiv dedicată demersului educațional. Află despre înscrieri mai jos…

Încerci gratuit

Vino o zi la școală

Înainte să iei o decizie fermă, copilașul tău poate experimenta gratuit și fără obligații o zi la școală. În timp ce noi punem la punct toate detaliile colaborării, micuții vor petrece o zi obișnuită de școală. Programează-te din timp și te contactăm pentru a stabili detaliile.

ACUM ai multiple avantaje să alegi gimnaziul, inclusiv reduceri de peste 4.950 RON. Mai multe despre taxe și oferte mai jos…

Educație adaptată la individ

Octofun creează programe educaționale care se adaptează continuu, în mod agil, la nevoile grupului și a fiecărui individ. Profesioniștii noștri cunosc și au în vedere dezvoltarea fiecărui copil în implementarea fiecărei activități, cu obiective clare. Fiecare oportunitate de învățare este valorificată pe parcursul unei zile.

Raport copii : adulți MIC

Clasele Octofun au un raport copii:adulți impresionant de mic, în medie la nivel de instituție de 5:1.

Colectivele restrânse (15-18/clasă) și personalul calificat se asigură că fiecare copil poate primi atenția și susținerea cuvenită, pentru a deveni cea mai bună versiune a sa.

Calendar și orar extins

Octofun Academy extinde cu mult calendarul școlar și orarul implicit al instituțiilor care implementează normele naționale.

Școlarii au 178 zile de activitate, zilnic în intervalul 08:00 – 16:00 (totalizând 220% față de cerințe). Respectăm și extindem calendarul școlar național – vezi calendarul.

Programă compatibilă internațional

Programele Octofun încorporează elemente din diverse programe educaționale consacrate și asigură compatibilitatea cu sistemele educaționale internaționale, într-un program autorizat, unic și în continuă dezvoltare.
Construim programe relevante în contextele culturale și sociale locale.

Politica taxelor de școlarizare

Costurile școlarizării sunt recalculate anual în funcție de evoluția costurilor de implementare a programului Academy pe piața liberă în ultimul an.

 • Parteneriatul cu familia este concretizat printr-un contract anual. Implicit, costul este unul anual
 • Contribuțiile pot fi achitate în 12, sau 4 tranșe. În varianta achitării în tranșe lunare (11), se adaugă 5% la totalul anual afișat (costuri evidențiate prin secțiunea lunar mai jos)
 • Taxele propuse pentru următorul an școlar, conform politicii, vor fi actualizate și comunicate anual, odată cu deschiderea înscrierilor în sesiunea de primăvară. Odată cu semnarea contractului pentru anul următor, se aplică taxa anuală de procesare a înscrierii
 • Un avans în valoare de 650 RON, nu este inclus în valorile prezentate anual și lunar alăturat. Este o tranșă inegală, nereturnabilă, achitată anual, în urma admiterii în fiecare an școlar.
 • Taxele includ întreg necesarul activităților educaționale desfășurate în cadrul unității
 • Taxele nu includ costul mesei, excursii, evenimente sau activități opționale
 • Masa este asigurată în regim catering, iar costul acesteia poate varia independent. Costul unui meniu complet, ce acoperă necesarul nutrițional pentru întregul orar, este în acest moment 32 RON/zi
 • În cazul mai multor copii înscriși simultan în programele Octofun (fie de școală primară sau grădiniță), se acordă o reducere de 10% a taxelor mai mici
 • În cazul în care primul an de colaborare nu începe odată cu anul școlar, taxele sunt recalculate proporțional

Școala gimnazială

08:00 – 16:00


2023-2024

31.416

27.720

lunar: 11 tranșe a 3.000

lunar: 11 tranșe a 2.650


2024-2025

36.296

31.588

lunar: 11 tranșe a 3.400

lunar: 11 tranșe a 2.950

* detalii oferte un pic mai jos..

Înscrierea în program

Pașii pentru înscrierea într-un program Octofun Academy depind de programul ales și de perioada anului în care ne aflăm. Odată ce iei legătura cu noi, vom comunica pași concreți în funcție de situația particulară.

Aderarea la programul de școală primară Octofun poate începe în orice zi a anului. Înainte de fiecare an școlar, în perioada înscrierilor (martie-aprilie), vom organiza ziua porților deschise, unde vă vom putea prezenta pe larg programul nostru și puteți să ne adresați orice întrebări.

Mai jos prezentăm modul în care începem colaborarea în cazul în care copiii sunt deja înscriși la o altă unitate de învățământ și se dorește transferul în timpul anului școlar:

 1. Ceri programarea unei zile la școală prin formularul nostru online
 2. Te contactăm pentru a stabili de comun acord ziua în care ne vizitați
 3. Ne vizitezi împreună cu copilul. Cât timp participă la activitățile zilei alături de ceilalți colegi, noi vom purta o discuție în care avem ocazia să adresăm orice întrebare.
 4. Completați un formular de înscriere online
 5. Semnăm contractul de școlarizare și confirmați locul prin achitarea taxei de înscriere. Pentru transfer în timpul anului, pasul 6, altfel pasul 8
 6. (În timpul anului școlar) Faceți o cerere de transfer de la unitatea de învățământ actuală către Școala Primară Octofun
 7. (În timpul anului școlar) Unitatea de învățământ actuală aprobă cererea de transfer
 8. Dăm curs cererii de transfer aprobate (dacă a fost necesar un transfer) și realizăm înscrierea
 9. Până la data de începere a școlii, confirmați alegerea prin achitarea taxelor facturate corespunzătoare
 10. Colaborarea a început

Înscrieri și Transferuri Oricând

Reduceri ACUM!

În anul școlar 2023-2024, Școala Octofun organizează nivelul gimnazial cu 1 clasă a V-a, cu o capacitate de 18-20 copii. Pentru anul școlar 2024-2025 se adaugă cel puțin 1 clasă a V-a; alte clase în funcție de cereri.

Reduceri de minim 4.950 RON pentru înscrieri ACUM!

Vii împreună cu prietenii și veți plăti și mai puțin!

Disponibilitatea locurilor nu este actualizată constant! Apasă butonul de mai jos și înregistrează-ți interesul acum.

* În cazul în care copilașul este deja înscris într-o altă unitate de învățământ și este necesară efectuarea unui transfer în timpul anului, vă vom informa și ghida prin toți pașii necesari, în detaliu.

Spații 360°

Articole

Vizitează-ne virtual

Dă mai departe