Grădiniță

Creșă, Grădiniță, Școală Primară, Gimnaziu. Spațiu nou amenajat. Raport copiii:adulți în unitate 5:1. Calendar și orar extins (140-210%). Înscrieri deschise.

Dă mai departe

Grădiniță, alternativă Creșă

Program de dezvoltare personală pentru copii de la 2 ani

Octofun este mai mult decât o grădiniță. Programul avansat de dezvoltare personală a copiilor preșcolari este un program de educație timpurie autorizat, compatibil cu programa națională și nu numai, ce se extinde mult dincolo de cerințele sistemului național de învățământ.
Mai multe despre Octofun, creator de educație

Octofun este o instituție de învățământ privată autorizată de Ministerul Educației și Cercetării pentru nivelurile preșcolar, primar și gimnazial (OMEC 5714), sub titulatura Școala „Octofun”.

Oferta educațională

Unitatea din strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 63 a fost amenajată într-un spațiu de aproximativ 1400 mp interior și 800 mp exterior cu 2 săli multifuncționale și sală de sport, o terasă acoperită pentru activități, un loc de joacă și teren de sport.

Pentru grădiniță sunt amenajate în momentul de față 6 săli de curs. Programul grădiniței este unic, 08:00-18:00, dar puteți prelua copilașul și la orele 16:00 sau 17:00. În cazul celor mai mici (sub 3 ani) intrați pentru prima dată în colectivitate, adaptarea lor se poate realiza treptat, pe parcursul a până 6 luni ulterior perioadei de acomodare/probă, printr-un program ce se încheie cu prânzul. Află mai multe detalii despre colaborare din ghidul părinților preșcolari.

Banii înapoi, garantat 14 zile

Încerci fără obligații

Colaborarea noastră începe cu o perioadă de acomodare/probă de 2 săptămâni. Programul celor mici crește treptat, adaptat după fiecare zi de interacțiune, astfel încât tranziția să fie lină și binevenită.

Această perioadă nu implică risc financiar. Întreruperea acomodării, din orice motiv, atrage returnarea taxei. Mai multe despre taxe…

Educație adaptată la individ

Octofun creează programe educaționale care se adaptează continuu, în mod agil, la nevoile grupului și a fiecărui individ. Profesioniștii noștri cunosc și au în vedere dezvoltarea fiecărui copil în implementarea fiecărei activități, cu obiective clare. Fiecare oportunitate de învățare este valorificată pe parcursul unei zile.

Raport copii : adulți MIC

Grupele grădiniței Octofun au un raport copii:adulți impresionant de mic, în medie, la nivel de instituție de 5:1.

Colectivele restrânse (12-15/grupă) și personalul calificat asigură fiecărui copil atenția și susținerea cuvenită, pentru a deveni cea mai bună versiune a sa.

Calendar și orar extins

Octofun Academy extinde cu mult calendarul școlar și orarul implicit al instituțiilor care implementează normele naționale.

Preșcolarii au 215 zile de activitate, zilnic în intervalul orar 08:00 – 18:00 (totalizând 135% față de cerințe). Suntem deschiși mai tot timpul anului – vezi calendarul.

Programă compatibilă internațional

Programele Octofun încorporează elemente din diverse programe educaționale consacrate și asigură compatibilitatea cu sistemele educaționale internaționale, într-un program autorizat național, unic și în continuă dezvoltare.
Construim programe relevante în contextele culturale și sociale locale.

Politica taxelor de școlarizare

Taxele de școlarizare sunt recalculate anual în funcție de evoluția costurilor de implementare a programului Academy pe piața liberă în ultimul an.

 • Parteneriatul cu familia este concretizat printr-un contract anual. Implicit, costul este unul anual
 • Odată definitivată înscrierea, perioada de probă/acomodare de 2 săptămâni, fără angajament de cost. Taxe este returnabilă, fixă de 950 RON, include mese și materiale utilizate în acest timp. Nu se cumulează cu taxele de școlarizare, cele din urmă curg din momentul încheierii acestei perioade
 • Contribuțiile pot fi achitate în 12, sau 4 tranșe. În varianta achitării în tranșe lunare (12), se adaugă 5% la totalul anual afișat (costuri evidențiate prin secțiunea lunar mai jos)
 • Taxele propuse pentru următorul an școlar, conform politicii, vor fi actualizate și comunicate anual, odată cu deschiderea înscrierilor în sesiunea de primăvară. Odată cu semnarea contractului pentru anul următor, se aplică taxa anuală de procesare a înscrierii
 • Un avans în valoare de 650 RON, nu este inclus în valorile prezentate anual și lunar alăturat. Este o tranșă inegală, nereturnabilă, achitată anual, în urma admiterii în fiecare an școlar.
 • Taxele includ întreg necesarul activităților educaționale desfășurate în cadrul unității
 • Taxele nu includ costul mesei, excursii, evenimente sau activități opționale
 • Costurile sunt percepute în funcție de încadrarea în program, nu de vârsta biologică a copiilor
 • Masa este asigurată în regim catering, iar costul acesteia poate varia independent. Costul unui meniu complet, ce acoperă necesarul nutrițional pentru întregul orar, este în acest moment 32 RON/zi
 • În cazul mai multor copii înscriși simultan în programele Octofun, se acordă o reducere de 10% a taxelor mai mici
 • În cazul în care primul an de colaborare nu începe odată cu anul școlar, taxele sunt recalculate proporțional

Adaptare treptată

’23-’24: 24.540

’24-’25: 27.104

2-3 ani

08:00-12:30 (max. 6 luni)/18:00

lunar: 6x1.950, 6x2.350

’24-’25: 6x2.150, 6x2.600

Grădiniță

’23-’24: 26.832

’24-’25: 29.676

2-6 ani

08:00-18:00

lunar: 12 tranșe a 2.350

’24-’25: 12 tranșe a 2.600

Înscrierea în program

Grupele de copii în Octofun se formează luând în considerare și vârsta cognitivă, nu doar vârsta biologică. Astfel, ghidați de recomandarea specialiștilor noștri, se pot efectua transferuri între grupe pe parcursul anului școlar.

Oferim susținere fără obligații pentru cei mai mici, în special în cazul în care este prima lor experiență de intrare în colectivitate, prin perioada de probă/acomodare, ce poate continua cu o perioadă de acomodare treptată, cu program până la amiază.

Pașii prezentați mai jos sunt orientativi. Odată intrați în legătură și hotărâți să începem colaborarea, vă vom ghida prin toate detaliile concrete ale procesului.

 1. Programezi o vizită prin formularul nostru online
 2. Organizăm în mod periodic întâlniri cu potențialii părinți. Te vom contacta pentru a stabili o zi și o oră pentru vizită
 3. Ne vizitați sediul și vă răspundem la toate întrebările pe care le aveți
 4. Completați un formular de înscriere online, semnăm contractul și confirmați locul prin achitarea taxei nereturnabile
 5. Primiți susținere pentru pregătirea intrării în colectivitate
 6. Începeți acomodarea la data stabilită de comun acord
 7. În perioada de probă/acomodare, pe parcursul a 2 săptămâni, programul copilașilor va crește treptat și veți putea discuta orice întrebare cu specialiștii noștri
 8. La sfârșitul perioadei de probă/acomodare, luăm o decizie împreună despre modalitatea de continuare a programului
 9. Confirmați continuarea programului prin achitarea taxelor corespunzătoare
 10. Colaborarea a început

În fiecare an școlar

Noi grupe mici, locuri ocazional disponibile și pentru alte vârste

În anul școlar 2023-2024, Școala Primară Octofun organizează nivelul preșcolar cu 2 grupe mici, 3 grupe mijlocii și 1 grupă mare, cu o capacitate de 15 copii. În anul școlar 2024-2025 se vor forma 1-2 noi grupe mici.

Locuri pot deveni disponibile pe întreg parcursul anului. Iar noi grupe mici se formează

Pentru a afla dacă programele Octofun se potrivesc familiei tale, organizăm în mod regulat întâlniri (fizice sau virtuale) și îți putem răspunde la toate întrebările care nu sunt adresate deja pe site. Odată ce vă avem în evidență, vă putem anunța despre disponibilitate.

Apasă butonul de mai jos și înregistrează-ți interesul acum.
* În cazul în care copilașul este deja înscris într-o altă unitate de învățământ, este nevoie de efectuarea unui transfer. Vă vom informa și ghida prin toți pașii necesari, în detaliu.

Spații 360°

Dă mai departe