2%

După cum poate știi, poți alege să direcționezi 2% din impozitul tău pe venit către o organizație, fundație sau entitate non-profit. Înseamnă că poți alege ce să se întâmple cu 2% din banii pe care i-ai dat deja statului și să susții ce e important pentru tine. Programele Octofun sunt derulate de ASOCIAȚIA OCTOFUN CLUB; prin urmare, suntem eligibili ca destinatari ai acestor fonduri de la buget.

Iată cum:

Pentru venituri din salarii

  1. Descarci declarația 230 completată cu datele noastre
  2. Completezi datele tale de identificare în secțiunea destinată contribuabilului (I)
  3. Semnezi documentul și trimiți/depui un exemplar la Administrația financiară până la data de 25 mai 2017. Alternativ, îl poți completa și depune electronic prin Spațiul Privat Virtual sau ne poți lăsa nouă exemplarul pentru a-l depune. Un exemplar al declarației îți va rămâne ție.

Pentru venituri din alte surse decât cele salariale

Vei putea urma aceeași pași, doar că va trebui să folosești declarația 200 completată cu datele noastre. Ce se încadrează aici? De exemplu chirii, dividende, persoană fizică autorizată. De notat faptul că PFA-urile cu normă de venit nu sunt obligate să depună declarația 200.

Alte informații

Dacă dorești să completezi declarația corespunzătoare direct la ANAF, vei avea nevoie de datele noastre:

  • Denumire entitate nonprofit: ASOCIAȚIA OCTOFUN CLUB
  • Cod de identificare fiscală entitate nonprofit: 34580743
  • Cont bancar (IBAN): RO63BTRLRONCRT0297834501

Nu trebuie sa iti faci griji daca nu cunosti valoarea sumei care corespunde procentului de 2% din impozitul tau, deoarece aceasta va fi calculata de catre organele fiscale.

Documentele pot fi vizualizate folosind Adobe Acrobat Reader. În interiorul browserului cel mai probabil nu se vor deschide.

Documentele originale se găsesc pe situl ANAF aici: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/230.html și aici: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/200.html

Dă mai departe