Școala Primară „Octofun”

Deși are doar 5 anișori împliniți, Octofun a început școala, în clasa pregătitoare. Pe numele-i oficial Școala Primară Octofun, instituția deservește acum în Cluj-Napoca nivelurile preșcolar și primar. Proiectul demarat în urmă cu aproape 2 ani a fost dus la bun sfârșit. Drumul a fost unul sinuos și ne-a oferit oportunitatea să învățăm multe, iar acum suntem mai motivați ca oricând să mergem și mai departe.

Școala Primară Octofun este o continuare naturală a programului Octofun Academy pentru creșă și grădiniță, în același spirit educațional, adaptat pentru ciclul primar. Programa extinsă și cuprinzătoare, compatibilă cu cea națională, este deja pregătită pentru primii ani. Pregătită pentru a fi personalizată de cadrele didactice, alături de specialiștii în dezvoltare. Așadar nu am uitat nici de instrumentele proprii de evaluare, care ne ajută să fim mereu relevanți în fața fiecărui copilaș.

Rezultatul? După prima săptămână, primii elevi se declară încântați și cer vehement prelungirea programului după ora 16:00 și în weekend.

Mulțumim celor care sunt alături de noi și cred în visul nostru.

Instituție autorizată în vederea acreditării de către Ministerul Educației și Cercetării prin OMEC 5360, la recomandarea ARACIP, în urma evaluării.

Dă mai departe