Școală

Creșă, Grădiniță, Școală Primară. Spațiu nou amenajat. Raport copiii:adulți în unitate 5:1. Calendar și orar extins (140-210%). Înscrieri grădiniță în anul școlar 2020-2021 deschise.

Dă mai departe

Școală Primară

O evoluție a școlii, dezvoltare personală pentru copii de la 6 ani

Octofun Academy este mai mult decât o școală. Programul avansat de dezvoltare personală a copiilor școlari, de la 6 ani, este un program autorizat, compatibil cu programa națională și nu numai, ce se extinde cu mult dincolo de cerințele sistemului național de învățământ.
Mai multe despre Octofun, creator de educație

Octofun Academy este o unitate de învățământ privată autorizată de Ministerul Educației și Cercetării pentru nivelurile preșcolar și primar (OMEC 5360), sub titulatura Școala Primară „Octofun”.

Oferta educațională

 

Unitatea din strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 63 a fost amenajată într-un spațiu de aproximativ 1000 mp interior și 800 mp exterior cu 2 săli multifuncționale și sală de sport, o terasă acoperită pentru activități, un loc de joacă și teren de sport.

Pentru școala primară sunt amenajate în momentul de față 2 săli de curs din 5 planificate. Programul școlii este unic, 08:00-16:00, dar, în funcție de cereri, se poate prelungi cu activități opționale până la orele 18:00. Clasele sunt dotate cu tehnologii moderne pentru o experiență interactivă, iar utilizarea tehnologiei este exclusiv dedicată demersului educațional. Avem deschise înscrierile pentru anul școlar 2021-2022 la clasa pregătitoare și clasa I. Până atunci, te poți transfera oricând în grupa mare sau clasa pregătitoare din 2020-2021. Află despre înscrieri mai jos…

Încerci gratuit

Vino o zi la școală

Înainte să iei o decizie fermă, copilașul tău poate experimenta gratuit și fără obligații o zi la școală. În timp ce noi punem la punct toate detaliile colaborării, micuții vor petrece o zi obișnuită de școală Octofun. Dat fiind contextul epidemiologic, este nevoie să planificăm din timp. Programează-te și te contactăm pentru a stabili detaliile.

În 2021-2022 ai multiple avantaje să alegi clasa pregătitoare sau clasa I, inclusiv reduceri de peste 3.000 RON. Mai multe despre taxe și oferte mai jos…

Educație adaptată la individ

Octofun creează programe educaționale care se adaptează continuu, în mod agil, la nevoile grupului și a fiecărui individ. Profesioniștii noștri cunosc și au în vedere dezvoltarea fiecărui copil în implementarea fiecărei activități, cu obiective clare. Fiecare oportunitate de învățare este valorificată pe parcursul unei zile.

Raport copii : adulți MIC

Clasele Octofun au un raport copii:adulți impresionant de mic, în medie la nivel de instituție de 5:1.

Colectivele restrânse (15-18/clasă) și personalul calificat se asigură că fiecare copil poate primi atenția și susținerea cuvenită, pentru a deveni cea mai bună versiune a sa.

Calendar și orar extins

Octofun Academy extinde cu mult calendarul școlar și orarul implicit al instituțiilor care implementează normele naționale.

Școlarii au 176 zile de activitate, zilnic în intervalul 08:00 – 16:00 (totalizând 220% față de cerințe). Respectăm și extindem calendarul școlar național – vezi calendarul.

Programă compatibilă internațional

Programele Octofun încorporează elemente din diverse programe educaționale consacrate și asigură compatibilitatea cu sistemele educaționale internaționale, într-un program autorizat, unic și în continuă dezvoltare.
Construim programe relevante în contextele culturale și sociale locale.

Politica taxelor de școlarizare

Costurile școlarizării sunt recalculate anual în funcție de evoluția costurilor de implementare a programului Academy pe piața liberă în ultimul an.

 • Parteneriatul cu familia este concretizat printr-un contract anual. Implicit, costul este unul anual
 • Contribuțiile pot fi achitate în 1 sau 2 tranșe. În varianta achitării în tranșe lunare (10), se adaugă 5% la totalul anual afișat (costuri evidențiate prin secțiunea lunar mai jos)
 • Taxele propuse pentru următorul an școlar, conform politicii, vor fi actualizate și comunicate anual, odată cu deschiderea înscrierilor în sesiunea de primăvară. Odată cu semnarea contractului pentru anul următor, se aplică taxa anuală de procesare a înscrierii
 • Taxa procesare (re)înscriere și rezervare loc după admitere, anuală, este în valoare de 500 RON și este nereturnabilă. Nu este inclusă în costurile prezentate, în variantele anual și lunar alăturate
 • Taxele includ întreg necesarul activităților educaționale desfășurate în cadrul unității
 • Taxele nu includ costul mesei, excursii, evenimente sau activități opționale
 • Masa este asigurată în regim catering, iar costul acesteia poate varia independent. Costul unui meniu complet, ce acoperă necesarul nutrițional pentru întregul orar, este în acest moment 25 RON/zi
 • În cazul mai multor copii înscriși simultan în programele Octofun (fie de școală primară sau grădiniță), se acordă o reducere de 10% a taxelor mai mici
 • În cazul în care primul an de colaborare nu începe odată cu anul școlar, taxele sunt recalculate proporțional

Școală primară

24.760

6-12 ani

08:00 - 16:00

lunar: 10 tranșe a 2.600

* taxe 2021-2022, oferte un pic mai jos..

Înscrierea în program

Pașii pentru înscrierea într-un program Octofun Academy depind de programul ales și de perioada anului în care ne aflăm. Odată ce iei legătura cu noi, vom comunica pași concreți în funcție de situația particulară.

Aderarea la programul de școală primară Octofun poate începe în orice zi a anului. Înainte de fiecare an școlar, în perioada înscrierilor (martie-aprilie), vom organiza ziua porților deschise, unde vă vom putea prezenta pe larg programul nostru și puteți să ne adresați orice întrebări.

Mai jos prezentăm modul în care începem colaborarea în cazul în care copiii sunt deja înscriși la o altă unitate de învățământ și se dorește transferul în timpul anului școlar:

 1. Ceri programarea unei zile la școală prin formularul nostru online
 2. Te contactăm pentru a stabili de comun acord ziua în care ne vizitați
 3. Ne vizitezi împreună cu copilul. Cât timp participă la activitățile zilei alături de ceilalți colegi, noi vom purta o discuție în care avem ocazia să adresăm orice întrebare. *În funcție de restricțiile în vigoare pe fondul pandemiei, vom adapta oportunitatea de a testa.
 4. Completați un formular de înscriere online
 5. Semnăm contractul de școlarizare și confirmați locul prin achitarea taxei de înscriere. Pentru transfer în timpul anului, pasul 6, altfel pasul 8
 6. (În timpul anului școlar) Faceți o cerere de transfer de la unitatea de învățământ actuală către Școala Primară Octofun
 7. (În timpul anului școlar) Unitatea de învățământ actuală aprobă cererea de transfer
 8. Dăm curs cererii de transfer aprobate (dacă a fost necesar un transfer) și realizăm înscrierea
 9. Până la data de începere a școlii, confirmați alegerea prin achitarea taxelor facturate corespunzătoare
 10. Colaborarea a început

Înscrieri deschise 2022-2023

În 2021-2022, extra reduceri

În anul școlar 2022-2023, Școala Primară Octofun organizează nivelul primar cu 1 clasă pregătitoare, 1 clasă I și 1 clasă a II-a, fiecare cu o capacitate de 18-20 copii.

În anul școlar 2021-2022, sunt deja active 1 clasă pregătitoare* și 1 clasă I*, astfel că cei mici se pot transfera oricând.

Reduceri de peste 3000 RON pentru transferuri acum în viitoarele clase I și II!

Vino la ziua porților deschise în 7 aprilie și află mai multe.

Vii împreună cu prietenii și veți plăti și mai puțin!

*2 locuri la clasa pregătitoare, 12 locuri disponibile la clasa I.

(*) Disponibilitatea locurilor nu este actualizată constant! Apasă butonul de mai jos și înregistrează-ți interesul acum.
* În cazul în care copilașul este deja înscris într-o altă unitate de învățământ și este necesară efectuarea unui transfer în timpul anului, vă vom informa și ghida prin toți pașii necesari, în detaliu.

Spații 360°

M-am lămurit

Dă mai departe