Grădiniță sau program de dezvoltare personală?

Octofun Academy este mai mult decât o simplă creșă sau grădiniță. Este un program de dezvoltare personală a copiilor!

Bine, dar ce înseamnă?

  • Copiii sunt integrați în grupe de lucru în urma unei evaluări psihologice care stabilește vârsta lor cognitivă, precum și gradul în care stăpânesc diverse abilități
  • Programa noastră este o variantă îmbunătățită a programei naționale, fiind aplicată individualizat, în funcție de aptitudinile fiecărui copil în parte, de către cele 2 educatoare de maximă competență prezente permanent în grupele de maxim 10 copii.
  • Principiile noastre educaționale potențează personalitatea fiecărui copil, promovează dobândirea comportamentelor dezirabile prin înlocuirea pedespei sau a recompensei cu motivarea intrinsecă și cu lauda descriptivă, astfel încât să câștigăm cooperarea voluntară a celor mici.
  • Ținem foarte mult să ramânem aproape de întreaga familie și să colaborăm cu părinții pentru ca împreună să fim consecvenți în maniera de educație, în orarul de la Octofun și în afara lui.

Contactează-ne acum!

Doar câteva locuri rămase!

Mai avem doar câteva locuri locuri libere la fiecare din cele două grupe de vârsta – 1 – 3 ani și 3 – 5 ani! Sună și programează o vizită în care să aflăm dacă viziunea noastră comună poate fi pusă în slujba dezvoltării personale a copilului tău!

Dă mai departe