Halloween Kids Party

Petrecerea noastra de Halloween a avut 3 lucruri in comun cu restul petrecerilor cu aceasta ocazie: numele, data si dovlecii. Toate celelalte surprize pe care le-am pus la cale au facut din aceasta zi inca un prilej de sarbatoare luminoasa si de voie buna in familie.

Prima si prima data ne-am distrat noi: ne-am intrecut in a decupa si a crea decoruri cu dovleci reali si inchipuiti din hartie si din alte materiale, animalute caraghios infricosatoare si frunze fosnitoare pentru ”coloana sonora”. Cu aceste pregatiri ne-am intampinat oaspetii care au inceput sa vina cand au dorit si care n-au mai dorit sa plece 🙂

IMG_3281IMG_3282

Cand au inceput sa vina, copiii de orice varsta au avut de unde alege cu ce sa se distreze. Multi au ales sa treaca pe la ‘atelierul de pictat pe fata’ pentru a fi transformati in diverse animale sau personaje, stand nemiscati pentru operatiunea asta mai mult decat ar fi pariat multi dintre parintii lor c-ar fi in stare sa o faca. Unii au ales sa ia culorile si instrumentele in mainile lor si sa dea un chip micilor dovleci care asteptau pe masute sa fie invitati la joaca. Evident, nimic n-ar fi fost complet fara o mama care sa fie si ea implicata in poveste sau un tata care sa fie antrenat direct in actul artistic, asa ca a fost numai bine c-am pregatit suficiente ‘bancuri de lucru’ pentru familiile micilor creatori.

IMG_3266IMG_3276IMG_3325IMG_3374

Punctul central de atractie al zilei a fost prezenta echipelor de instructori si de caini de terapie de la Dog Assist. Ei au pus la cale o poveste interactiva si captivanta, in care copiii au avut inca o data ocazia sa se indragostesca de blandetea, intelepciunea si loialitatea cainilor.

IMG_3369IMG_3391

IMG_3405Halloween Party la Octofun Academy

Cei mici au avut ocazia sa faca parada de costume, sa se imprieteneasca si sa se joace in voie, intinzandu-se cu distractia cat a fost ziua de lunga si curtea de lata. Zambetele parintilor si rasetele celor mici au fost cele care au facut ca aceasta zi sa fie cu adevarat magica.

IMG_3300IMG_3499IMG_3392IMG_3528

Dă mai departe