Școala Primară Octofun, 100 de zile la 100%

Acum un an am încheiat lucrările de amenajare la noul sediu. O zi mai târziu, desfășuram prima oră de gimnastică în noua sală de sport și așteptam vizita ARACIP peste două zile.

Următoarea zi am petrecut-o însă pregătindu-ne pentru carantină, planificând și distribuind echipamente și materiale. Și ne-am suspendam activitatea la sediu pentru două luni și jumătate.

Un an mai târziu sărbătorim primele 100 de zile de școală primară, cu 20 mai multe decât ultima dată când le-am numărat.

Școala Primară "Octofun"

Proiectul Școala Primară „Octofun” este unul recent, care a debutat în toamna lui 2020 cu o primă clasă pregătitoare. Între timp, sala noastră de clasă a trecut prin multe schimbări și a dobândit noi echipamente. Construind pe experiența noastră anterioară în educație timpurie la nivel preșcolar, am combinat lecțiile învățate cu un curriculum extins pentru nivelul primar. Situațiile deosebite din ultimul an și strategia noastră de a ne adapta nevoilor indivizilor cât mai rapid, ne-au convins să investim mai mult în tehnologie.

100%

Sărbătorind cele 100 de zile ne dăm seama cât de privilegiați suntem. Cu oamenii potriviți alături, putem depăși orice obstacol. În ciuda situațiilor neprevăzute, nu am pierdut nici o ocazie de învățare și am rămas în siguranță, fie că ne-am văzut la sediu, la școală, înainte sau după școală, online, hibrid sau afară.

Elevii noștri continuă să fie nemulțumiți despre faptul că ei termină programul la 16:00, în timp ce colegii lor de la grădiniță pot rămâne până la 18:00. Așteptăm cu drag și noi colegi, băncuțe mai avem pe stoc.

Mai departe...

În acest an școlar, 2020-2021 încă primim elevi la clasa pregătitoare.

În luna aprilie se vor desfășura înscrierile pentru anul școlar 2021-2022. Avem încă locuri disponibile atât la clasa I, cât și la viitoarea clasă pregătitoare. Dar putem organiza întâlniri de acum pentru a discuta. Vă puteți programa pentru o prezentare prin formularul nostru și vă vom contacta pentru a stabili detaliile.

Dă mai departe